VI ANPASSAR OSS UTIFRÅN DINA BEHOV

En smartare väg till nytt kök

Vårt mål på Norddesign är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har en betydande roll i hemmet. Det är här vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete. Det är detta vi vill ändra på.

Därför vill vi erbjuda lösningar som ger dig möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar. Oavsett om det handlar om att hålla nere kostnaden och byta köksluckor, värna om miljön genom att behålla stommarna eller att skapa något helt unikt från grunden.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

Smart Köksrenovering - NordDesign Kök
Kompletta Kök - NordDesign Kök

Kompletta kök från grunden

Vårt mål är att alltid erbjuda den bästa lösningen för dig och då måste man ibland börja om från början. I många fall beror det på att man vill ändra på den befintliga planlösningen. Därför erbjuder vi även helt kompletta kök måttanpassade utifrån dig behov och önskemål.

Byt köksluckor på befintliga stommar

Man har tidigare kallat det för luckbyte. Möjligheten att förnya köket på sina befintliga stommar. Men i samband med att funktionerna i köket förändras så har även önskemålen. Idag handlar det i flera fall om mycket mer än bara nya köksluckor. Därför erbjuder vi en lösning där du kan kombinera ett luckbyte med dagens moderna funktioner.

Vanliga frågor

I samband med att man funderar på nytt kök så uppstår det ofta ett antal frågor. Här av vi sammanställt några av de vanligaste frågorna vi får gällande vår metod. Är det så att du inte hittar svaret på just din fråga så hör av dig till en av våra säljare så hjälper de dig. Du hittar uppgifter till en säljare i ditt område genom att klicka här.

Absolut, vi tillverkar alla våra köksluckor utifrån dina befintliga mått så oavsett om du har ett kök från IKEAs gamla serie Faktum eller deras nya så kan vi erbjuda nya köksluckor och lådor. 

En av fördelarna med smart köksrenovering™ är just att du kan byta till moderna lösningar i ditt befintliga kök. Att byta till grytlådor med dämpning där du idag har ett vanligt skåp med lucka är en lösning som många väljer.

Väljer du smart köksrenovering™ så tar monteringen oftast inte mer än 1-2 dagar men vi rekommenderar alltid att du stämmer av med en säljare för att vara på den säkra sidan, 

Inga problem, då vi tillverkar allt helt utifrån ditt befintliga kök och aktuella mått kan vi byta luckor på i stort sett alla kök oavsett ålder eller fabrikat. 

Det bästa är om du bokar ett kostnadsfritt hembesök med en av våra säljare så kan ni tillsammans se vilken lösning som är bäst. Men kortfattat kan man säga att så länge du är nöjd med din planlösning så är smart köksrenovering™ det smartare valet. Både vad gäller tid och kostnad. Men kanske framförallt om vi tänker på miljön.