Margarete Ferreira Soares


Har du frågor eller funderingar kring möjligheterna med ditt kök? Tveka då inte att ta kontakt med mig!

Telefon: 0735-21 39 78
E-post: margarete.f.soares@norddesign.se

Lär känna Margarete!


Vår kunniga köksrådgivare Margarete är utbildad inredningsarktitekt och befinner sig i Göteborgsområdet. Du som har vägarna förbi Göteborg kan träffa Margarete i vår utställning på Falkenbergsgatan 4. Är du intresserad av ett gratis hembesök? Kontakta Margarete så hjälper hon dig!

Vi har ställt några frågor till Margarete så att du kan lära känna henne lite bättre.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Flexibiliteten i att kunna hitta en lösning som passar varje kund baserat på smak, hur man använder köket och med fokus på vad som är viktigast för just dig.

Vilken är favoritdetaljen i ditt kök?
Grytlådorna! Där finns det gott om utrymme, bra tillgänglighet och man ser snabbt vad man har i hela lådan, utan större ansträngning.

Vilka är dina största styrkor som köksrådgivare?
Jag är utbildad inredningsarkitekt, är lyhörd och vill alltid hitta en bra lösning som passar just ditt kök och dina preferenser.

Vilket är ditt bästa tips när det är dags att renovera köket?
Fundera på vad som är viktigast. Behöver du verkligen börja om från början eller kan du jobba vidare på den planlösningen du har? Ibland behöver du bara byta ut något enstaka skåp eller byta funktion på det för att få känslan av ett helt nytt kök. När luckor och lådor bytts ut kommer köket att uppfattas som helt nytt, trots att du enbart bytt ut delar av det.

Vad inspirerar dig?
Att få vara med och förändra någons vardag.

Vilken färg tycker du bäst om i vårt sortiment?
Kustgrön!

Rulla till toppen