Köksrenovering i Falkenberg


Med hjälp av egen tillverkning av köksluckor i Falkenberg har vi möjlighet att hjälpa dig uppnå dina köksdrömmar. Vi måttanpassar köket helt och hållet efter dina behov och önskemål. Vill du endast byta ut det som syns och lägga till de funktioner du saknar? Eller vill du ha ett komplett kök med nya stommar? Oavsett vad för typ av renovering du är ute efter så hjälper vi dig att förnya köket.

Våra köksrådgivare i Falkenberg

Våra erfarna köksrådgivare i Falkenberg hjälper dig att hitta rätt möjligheter och lösningar i ditt kök. När du bokar ett gratis hembesök så kommer våra rådgivare hem till dig så att ni tillsammans kan diskutera dina önskemål. De tar även med sig prover på bänkskivor, köksluckor och handtag så att du kan se hur vårt sortiment ser ut hemma hos dig.
Du hittar dessutom vår köksutställning i Falkenberg på Holmagårdsvägen 1. Utställningen är öppen alla vardagar 8-16.

Säljare - Gunnar Svensson

Gunnar Svensson

Telefon: 0705-12 87 64
E-post: gunnar.svensson@norddesign.se

Köksleverantör i Falkenberg

Mycket har hänt sedan starten 1980. Då tog vi ner de befintliga luckorna och belade dem med laminatfolie. Idag tillverkar vi måttanpassade köksluckor från grunden för att garantera så bra kvalité som möjligt till våra kunder. Utöver att byta ut luckor på befintliga stommar så kan vi även erbjuda kompletta kök med nya, måttanpassade stommar.