Köksleverantör i Göteborg


Letar du efter en leverantör av måttanpassade köksluckor i Göteborg? Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Göteborg och tillverkar köksluckor efter dina behov och önskemål. Vill du ta vara på de befintliga stommarna och förnya köket genom att byta ut luckorna? Eller är du ute efter en totalrenovering med ett helt nytt, komplett kök? Oavsett vilken typ av renovering du är ute efter så hjälper vid dig.  

Våra köksrådgivare i Göteborg

Vi har flera kunniga köksrådgivare i Göteborg. Boka ett gratis hembesök så kommer en av våra rådgivare hem till dig så att ni tillsammans kan gå igenom dina önskemål och behov i köket. Du kan även få köksinspiration i Göteborg i vår utställning. Du hittar utställningen på Falkenbergsgatan 4. I vår köksutställning i Göteborg kan du få rådgivning på plats utav någon av våra kunniga köksrådgivare.

Säljare - Rolly

Rolly Jannesson

Telefon: 0735-00 76 97
E-post: rolly.jannesson@norddesign.se

Victor Bedding

Telefon: 0735-21 39 78
E-post: victor.bedding@norddesign.se

 

Smart köksrenovering


Nya köksluckor på befintliga stommar – det är vad vi kallar för Smart köksrenovering. Ta vara på de gamla stommarna i köket, byt ut det som behövs och lägg till de funktioner du saknar. Med egen tillverkning har vi möjlighet att anpassa köksluckor och inredning efter just dina önskemål och behov, så att du får ditt nya kök precis så som du vill ha det.