Lediga tjänster

Interim redovisningsekonom till Falkenberg

2023-09-27

NordDesign Kök i Falkenberg söker en redovisningsekonom under drygt ett års tid för att täcka upp en föräldraledighet.
NordDesign Kök är en köksproducent med fokus på smart köksrenovering. Företaget grundades 1980 och har idag drygt 30 medarbetare på produktionsanläggningen i Falkenberg samt runtom i landet och även ett antal nära knutna återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten är uppdelad på fyra bolag, som tillsammans utgör NordDesign Kök. Företagen ingår vidare i en större koncern med moderbolag i Stockholm. 

Som redovisningsekonom kommer dina ansvarsområden att vara breda och innefatta löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra inklusive fakturering, månads- och årsbokslut samt skatt- och momsdeklarationer för samtliga fyra bolag. Idag hanteras även löner internt. Du kommer att ha ensamt ansvar för dessa processer men arbeta nära och ha stöd från koncernens CFO.

Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom redovisning, bokslut och gärna lön. Du känner dig trygg i att sköta den löpande redovisningen i ett bolag samt har självständigt upprättat månadsbokslut och minst två årsbokslut. Du bör vara noggrann, strukturerad och kommunikativ givet att du hanterar mer än ett bolag parallellt. Har du erfarenhet av Visma Administration är det meriterande.

Önskat tillträde den 1 november. Vi tar emot ansökningar löpande.

Vid intresse kontakta Sara Wessman på sara.wessman@ekkg.se eller 0709218814.

Rulla till toppen