Nya köksluckor & kök i Borlänge

Att byta köksluckor är ett smidigt och prisvärt sätt för att förnya ditt kök. Genom att behålla dina befintliga köksstommar men byta till nya köksluckor och lådor får du ett nytt kök samtidigt som du sparar både tid, pengar och värnar om miljön. Våra köksluckor tillverkas helt utifrån måtten på ditt befintliga kök vilket innebär att vi kan byta köksluckor på alla kök oavsett om det är ett Ikea kök, Marbodal kök, Ballingslöv kök eller ett gammalt platsbyggt kök i grunden. Förutom att byta luckor så erbjuder vi även kompletta kök helt måttanpassade utifrån dina önskemål. Så har du några frågor eller önskar du boka ett kostnadsfritt hembesök tveka inte att kontakta mig eller besök vår utställning.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

Föregående bild
Nästa bild

Den smarta vägen till ett nytt kök

Vi erbjuder två metoder vad gäller kök. Smart köksrenovering vilket innebär att man förnyar sitt kök med nya köksluckor och ny inredning på befintliga stommar. En lösning som dels går snabbare och som även är mer plånboksvänlig samtidigt som man gör miljön en tjänst.  Sedan har vi ju den ”vanliga” metoden där man river ut allt och sätter in ett helt nytt kök. Här  tillverkas dock allt specifikt för dig vilket innebär att vi kan måttanpassa hela köket utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor?

Vår roll är att använda vår långa erfarenhet till att personligen guida dig till en köksmiljö som fungerar. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för dig och ditt kök både vad gäller utseende och funktion. Vi ser till att hjälpa dig hela vägen oavsett om du önskar en enklare renovering där man byter till nya köksluckor på sina befintliga stommar eller en komplett nytt kök helt från gunden.  Har du minsta fråga och befinner dig i Borlänge så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök.
Säljare - Peter Drougge

Peter Drougge

Telefon: 0703 – 36 27 93
E-post: peter.norddesign@gmail.com
Älvuddsvägen 2, Djurås

Nytt kök hos Jenny

Läs om när Jenny som driver en av nordens största matbloggar förnyar sitt kök med smart köksrenovering.
HEMMA HOS

Låt dig inspireras

Möjlighetrna är i stort sett oändliga. Behöver du lite inspiration inför din köksrenovering så hittar du det här.

Vi firar 40 år

Detta året firar Norddesign Kök 40 år. Missa inte de kampanjer och tävlingar vi kommer ha under året.
JUBILEUM!

Vi erbjuder alltid räntefri delbetalning via

AAA - Logo