Nya köksluckor & kök i Halmstad

Vi som jobbar på Norddesign i Halmstad har flera års erfarenhet av köksförnyelse. Vår tanke är att vi på ett enkelt och smidigt sätt ska hjälpa er att få ett kök med nytt utseende och nya funktioner. Vi vill att ni som kund ska känna er trygg i ert val. Därför erbjuder vi personliga hembesök där vi går igenom era tankar och önskemål om hur just ni vill att ert kök ska se ut.

Köket är den naturliga samlingsplatsen i många hem. Det är där du både äter och tillagar frukost, lunch och middag till familjen, framförallt är det här du umgås. Eftersom du spenderar mycket av din tid där ser vi det som en självklarhet att köket inte bara skall se bra ut, utan även vara praktiskt och passa dina behov och förutsättningar.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

Föregående bild
Nästa bild

Den smarta vägen till ett nytt kök

Vi erbjuder två metoder vad gäller kök. Smart köksrenovering vilket innebär att man förnyar sitt kök med nya köksluckor och ny inredning på befintliga stommar. En lösning som dels går snabbare och som även är mer plånboksvänlig samtidigt som man gör miljön en tjänst.  Sedan har vi ju den ”vanliga” metoden där man river ut allt och sätter in ett helt nytt kök. Här  tillverkas dock allt specifikt för dig vilket innebär att vi kan måttanpassa hela köket utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor?

Vår roll är att använda vår långa erfarenhet till att personligen guida dig till en köksmiljö som fungerar. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen för dig och ditt kök både vad gäller utseende och funktion. Vi ser till att hjälpa dig hela vägen oavsett om du önskar en enklare renovering där man byter till nya köksluckor på sina befintliga stommar eller en komplett nytt kök helt från gunden.  Har du minsta fråga och befinner dig i Halmstad regionen så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök.

Krister Neiling

Telefon: 0705 – 12 33 83
E-post: krister.neiling@norddesign.se
Butik: Holmagårdsvägen 1, Falkenberg

Säljare - Gunnar Svensson

Gunnar Svensson

Telefon: 0705 – 12 87 64
E-post: gunnar.svensson@norddesign.se
Butik: Holmagårdsvägen 1, Falkenberg

Nytt kök hos Jenny

Läs om när Jenny som driver en av nordens största matbloggar förnyar sitt kök med smart köksrenovering.
HEMMA HOS

Låt dig inspireras

Möjlighetrna är i stort sett oändliga. Behöver du lite inspiration inför din köksrenovering så hittar du det här.

Vi erbjuder alltid räntefri delbetalning via

AAA - Logo