Nya köksluckor – En smartare väg till nytt kök

Att byta köksluckor är ett smidigt och prisvärt sätt för att förnya ditt kök. Genom att behålla dina befintliga köksstommar men byta till nya köksluckor och lådor får du ett nytt kök till utseendet samtidigt som du sparar både tid, pengar och värnar om miljön. Våra köksluckor tillverkas helt utifrån måtten på ditt befintliga kök vilket innebär att vi kan byta köksluckor på alla kök oavsett om det är Ikea, Marbodal, Ballingslöv eller ett gammalt platsbyggt kök i grunden.

This form does not exist

Typography is the art and technique

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing.

3 Steg till nytt kök

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Vi har med oss färgprover, modeller på köksluckor, handtag mm. När du är nöjd tar vi måtten på dit befintliga kök och lägger in en beställning till vår fabrik i Falkenberg.

Vår fabrik i Falkenberg som har tillverkat kök och köksluckor sedan 1980 tar emot beställningen och börjar sedan tillverka dina köksluckor, lådor och övriga detaljer helt utifrån ditt kök, dina mått och dina önskemål.

När köket är tillverkar ringer vår montör och bokar en tid för montering. Han kommer då hem till dig och monterar upp ert nya kök. Att montera upp nya köksluckor går i många fall så snabbt som på en dag.