NYA KÖKSLUCKOR  I ÖREBRO

Att byta köksluckor är ett smidigt och prisvärt sätt för att förnya ditt kök. Genom att behålla dina befintliga köksstommar men byta till nya köksluckor och lådor får du ett nytt kök samtidigt som du sparar både tid, pengar och värnar om miljön.

Våra köksluckor tillverkas helt utifrån måtten på ditt befintliga kök vilket innebär att vi kan byta köksluckor på alla kök oavsett om det är ett Ikea kök, Marbodal kök, Ballingslöv kök eller ett gammalt platsbyggt kök i grunden. Förutom att byta luckor så erbjuder vi även kompletta kök helt måttanpassade utifrån dina önskemål. Så har du några frågor eller önskar du boka ett kostnadsfritt hembesök tveka inte att kontakta oss eller besök vår utställning här i Örebro. 

BOKA HEMBESÖK

Går du i kökstankar? Boka ett kostnadsfritt hembesök eller beställ en broschyr.

""
1
Namnyour full name
Telefonnummeryour full name
Ev. Meddelande
0 /
Previous
Next

HAR DU FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR KRING DITT KÖK TVEKA INTE ATT RINGA OSS

Mikael From
Tel. 0725527902

Stefan Källenback
Tel. 0725527902

Säljare Mikael & Stefan i Örebro

RÄTT VAL FÖR DIG

Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig. Därför erbjuder vi både smart köksrenovering där man byter köksluckor såväl som kompletta kök. Detta ger oss möjligheten att tala för det val som passar bäst utifrån dina förutsättningar och önskemål.

För bästa service rekommenderar vi att man bokar ett kostnadsfritt hembesök vilket innebär att vi kommer hem till dig med prover på färger, modeller, handtag mm. Så går vi tillsammans igenom möjligheterna med just ditt kök.

Ikon Mätning

HEMBESÖK OCH MÄTNING

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Vi har med oss färgprover, modeller på köksluckor, handtag mm. När du är nöjd tar vi måtten på ditt befinliga kök och lägger in en beställning till vår fabrik i Falkenberg.

Ikon Mätning

TILLVERKNING 

Vår fabrik i Falkenberg som har tillverkat kök och köksluckor sedan 1980 tar emot beställningen och börjar sedan tillverka dina köksluckor, lådor och övriga detaljer helt utifrån ditt kök, dina mått och dina önskemål.

Ikon Montering

MONTERING

När köket är tillverkat ringer vår montör och bokar en tid för montering. Han kommer då hem till dig och monterar upp ert nya kök. Att montera upp nya köksluckor går i många fall så snabbt som på en dag. Du kan äta frukost i ditt gamla kök och middag i ditt nya!

BESÖK VÅR UTSTÄLLNING

Elementvägen 13 (Aspholmen)
70227 Örebro

OBS! Endast öppet vid tidsbokning.
Ring och boka en tid på: 

019-27 27 05