Kustgrön – kökluckor med harmonisk grön nyans

Kustgrön är vårt senaste tillskott bland färger – en harmonisk grön nyans som gör det lilla extra i köket. Denna gröna färg är en av våra sex så kallade Kustnära färger. Precis som namnet antyder så har vi blivit inspirerade av färgerna på västkusten när vi tog fram kulörerna Sand, Vass, Duvgrön, Fjord, Kustgrön och Denimblå.

Kustgrön_7

Gröna kök

Gröna kök blir alltmer populära och det är inte svårt att förstå varför. Ett grönt kök går att kombinera med många olika typer av stilar vilket gör att det passar bra i de allra flestas hem. Söker du efter grönt kök inspiration? Då är vi på NordDesign helt rätt val för dig. Vi erbjuder flera gröna nyanser till köket – så att du kan skapa ditt alldeles egna gröna kök.

Med hjälp av färgen Kustgrön kan du få in en liten bit av västkusten i ditt hem. Det är den perfekta kulören för dig som vill få in mer färg i hemmet. Kustgrön gör sig lika bra i köket som i badrummet – eller varför inte på garderoberna i sovrummet? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vi på NordDesign till hands, med måttanpassade lösningar för just dina behov.

Shakerkök

Så kallade Shakerkök har ökat i popularitet den senaste tiden. Så vad är ett Shakerkök? Ett Shakerkök har inga utmärkande detaljer utan kännetecknas av sin avskalade och stilrena design. I ett Shakerkök är det funktionen och enkelheten som står i centrum. En vanlig detalj i Shakerköket är exempelvis att kombinera köksskåpen med öppna hyllplan istället för väggskåp.

Det som kännetecknar Shakerluckan är att köksluckan är slät samt har en ram med en så kallad spegel i mitten. På bilderna ser du vår lucka Sober minimal som har denna design. Gröna Shakerkök är helt rätt i tiden och i vår utställning i Falkenberg kan du hitta just ett grönt Shakerkök. Därmed är vår utställning i Falkenberg rätt ställe för dig som vill få Shaker kök inspiration.

Vi på NordDesign hjälper dig att skapa just ditt drömkök – oavsett om du vill ha hjälp med att skapa ett Shaker kök med IKEA stommar eller behöver göra om hela planlösningen.