Köksleverantör i Malmö

Vi erbjuder måttanpassade luckor i Malmö till köket, badrummet och garderoberna. Tack vare egen tillverkning har vi möjlighet att anpassa oss efter dina behov och önskemål. Vi hjälper dig med din köksrenovering i Malmö, oavsett om du endast behöver byta ut några enstaka lådor och luckor eller om du behöver ett komplett kök.

Vår köksrådgivare i Malmö

Våra köksrådgivare hjälper dig när du vill renovera kök i Malmö. Kontakta oss och boka in ett gratis hembesök. Då kommer en av våra köksrådgivare hem till dig så att ni tillsammans kan diskutera dina önskemål och möjligheterna med ditt kök. Våra rådgivare tar med sig prover på köksluckor, bänkskivor, handtag och mer, så att du får möjlighet att se och känna på vårt sortiment.

Joel Andersson

Telefon: 0705-08 14 09
E-post: joel.andersson@norddesign.se

Malmö, Eslöv, Kävlinge, Lomma, Burlöv.

Köksleverantör i Skåne

Vi levererar måttanpassade köksluckor i hela Skåne. Kontakta någon av våra köksrådgivare nedan för att få rådgivning eller om du vill boka in ett gratis hembesök.

Säljare - Åsa Lagergren

Åsa Lagergren

Telefon: 0768-92 45 46
E-post: asa.lagergren@norddesign.se

Båstad, Ängelholm,Höganäs, Helsingborg, Åstorp, Klippan, Bjuv, Landskrona, Svalöv.

Säljare - Stefan Jarlmo

Stefan Jarlmo

Telefon: 0705-12 85 87
E-post: stefan.jarlmo@norddesign.se

Staffanstorp, Lund, Vellinge, Svedala, Trelleborg, Skurup, Ystad.

Dennis Nanasi

Telefon: 0726-01 72 43
E-post: dennis.nanasi@norddesign.se

Örkelljunga, Perstorp, Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad, Bromölla, Höör, Hörby, Sjöbo, Tomelilla, Simrishamn.

Köksrenovering i Malmö

Är du ute efter en leverantör som kan leverera köksluckor snabbt i Malmö? Då är NordDesign rätt val för dig. Tack vare vår egna, effektiva tillverkning har vi möjlighet att leverera köksluckor snabbt. Vi har lång erfarenhet av att tillverka måttanpassade köksluckor. Därmed kan våra kunniga köksrådgivare hjälpa dig att ta fram nya möjligheter och lösningar i ditt kök som är anpassade efter dina behov. Vi hjälper dig som är ute efter ett nytt, komplett kök med nya stommar och även dig som endast vill byta ut några enstaka luckor och lådor.

Rulla till toppen