Köksleverantör i Stockholm


Letar du efter en leverantör av köksluckor i Stockholm? Vi hjälper dig med måttanpassade lösningar för just din personliga stil – oavsett om du endast vill byta ut några enstaka luckor och lådor eller behöver ett helt nytt, komplett kök. Vi förvandlar kök i Stockholm dagligen och har lång erfarenhet av köksrenovering.

Våra köksrådgivare i Stockholm


Vi har flera kunniga köksrådgivare till hands när du behöver köksrenovering i Stockholm. Våra köksrådgivare är erfarna och kunniga vilket gör att de tillsammans med dig kan skapa möjligheter och lösningar som du saknar i ditt kök. Boka ett gratis hembesök för att få rådgivning när du ska renovera ditt kök i Stockholm. När du bokar gratis rådgivning hos oss så kommer en av våra köksrådgivare hem till dig så att ni tillsammans kan gå igenom dina behov och önskemål.
Behöver du inspiration till köksrenovering? Då kan du beställa hem vår katalog – helt gratis. Vår katalog är fullproppad med bilder på kök och köksmiljöer.

Säljare - Per Hanqvist

Per Hanqvist

Telefon: 0737-01 31 87
E-post: per.hanqvist@norddesign.se

Alan Pettyjohn

Telefon: 079-006 96 08
E-post: alan.pettyjohn@norddesign.se

Komplett kök


När du väljer vårt koncept Smart köksrenovering så byter vi ut det som behövs och lägger till de funktioner du saknar. Då tar vi vara på de befintliga stommarna och kan på så sätt hålla nere både kostnaden för köket och påverkan på miljön. Däremot kan vi även hjälpa dig som är ute efter ett komplett, nytt kök. Då måttanpassar vi de nya stommarna helt och hållet efter dina önskemål så att du även kan få ny planlösning i köket.