Tävlingsvillkor – Vinn ditt kök

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn och ort publiceras. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss.

Ansvarig för tävlingen är: NordDesign Production AB i Falkenberg. För att delta i denna tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Du behöver inte köpa eller beställa något för att vara med och tävla.

För att vara med och tävla behöver du: Skicka in en tydlig bild på ditt kök och fylla i dina kontaktuppgifter, läs och godkänn villkoren. Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid tävlingens slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.

Vi gör en dragning varannan vecka (totalt 20 dragningar under året). Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns under hela perioden. Vinnaren utses varannan fredag via våra Sociala Medier och Hemsida.

Vinnaren utses av en jury bestående av 5 representanter från Norddesign. Juryn utser vinnaren baserat på det bidrag som juryn anser ha en; Tilltalande miljö med ett behov av att förnya köket. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.


 • Vinsten innefattar följande:
  Luckor och lådfronter i valfri färg och modell (standardsortiment).
  Valfritt handtag (från urvalt sortiment).
  Frakt och montering av ovanstående.
 • Följande ingår ej, men kan köpas till:
  Vitrinluckor.
  Ramluckor (Sober, Robust och Ram).
  19 mm luckor (Greppa, Radie och Intro).
  Mjukstängande lådor.
  Övriga tillbehör som t.ex. hörnkarusell.
  Gavel/täcksidor.
  Sockel/takanslutning.
  Bänkskivor.
  Diskho/diskbänk.
  Stommar.

Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn, ort? Samt före och efterbild publiceras på våra sociala medier och hemsida.

Anställda hos NordDesign samt familj till anställd får inte delta i tävlingen. NordDesign tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av denna tävling.

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till NordDesign. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att NordDesign får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom NordDesigns normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed. Du godkänner även att NordDesign får kontakta dig via aktuella kanaler med information och erbjudanden.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden och att bilden inte utgör intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse.

NordDesign förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om NordDesign bedömer att den tävlande har fuskat eller om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.