Anders knackar på hemma hos Dan Ekborg

Hemma hos Dan och Emma Ekborg behövde köket ett rejält lyft och lösningen som tog hand om alla önskemål fanns hos oss på NordDesign Kök. Med en Smart köksrenovering fick köket nytt liv, smidigt och enkelt och med ett slutresultat som överträffade allas förväntningar. Nya luckor och fronter i jubileumsfärgen Denimblått, kontrasterande knoppar och fina funktionella detaljer har gjort livet i köket hemma hos Ekborgs trivsammare och mer avspänt.

Modell: Solid, Färg: Denimblå, Bänkskiva: Marmor Svart, Diskho: Franke MRX 210-50 TL, Knopp: Beslag Design Crest.

Anders Knackar på - Dan Ekborg

Blått är flått

Dan och Emma gillar blått och valet föll därför på vår jubileumsfärg Denimblå. Den blå nyansen ger en lugn och harmonisk känsla parat med ett nytt fräscht intryck. Och om du har en annan favoritfärg så finns det mer att välja på.
Föregående bild
Nästa bild

I det blå köket hemma hos Dan och Emma skapade vi ett helt nytt intryck genom att öppna upp vid fläkten. Vasken flyttades och ugn och micro monterade i bekväm arbetshöjd. Med en stänkpanel som matchar bänkskivan fick köket ett luftigare intryck. Andra funktionella detaljer som bidragit till helhetsintrycket är utdrag för källsortering, underlimmad diskho och induktionshäll.

Fördelen med en Smart köksrenovering är att de går att lösa de flesta önskemålen utan att kompromissa med vare sig kvalitet, design, funktion eller tålighet. I det blå köket valdes dubbla Le Mans karuseller till hörnskåpen för funktionell och smidig förvaring av kastruller och kokkärl. Vill du veta mer om smarta funktioner i ett kök från NordDesign? Boka ett besök med en av våra köksexperter och ta nästa steg

I ett kök från NordDesign är det mesta möjligt. Vår filosofi är att även detaljer som inte syns bidrar till den där speciella känslan som ett nytt kök ger. Därför ingår mjukstängande luckor och lådor med dämpning i alla våra kök, liksom montering av köket. Vill du också veta mer om hur smidigt och enkelt ditt nya kök kan vara på plats? Boka ett kostnadsfritt besök med en av våra kunniga köksexperter.