Måttbeställda bänkskivor till ditt kök

Utöver köksluckorna är kanske bänkskivan den del som har mest påverkan på helheten av ett kök. Bänkskivan har en stor effekt på både hur köket uppfattas samt vilken stil och känsla man är ute efter. Men framförallt är det här man kommer att arbeta och då skall den fungera till det arbete man vill utföra. Vi har ett stort utbud av måttbeställda bänkskivor i olika material med olika stilar och egenskaper.

Bänkskivor Laminat Joreds

Calacatta Marble

Carrara Bianco

Virrvarr Vit

Minerva Grey

Pietra Grafite

Silver Shalestone

Beige Belmont

Platinum Grey Twist

Zeus Antrazit

Virrvarr Svart

Black Brazil

Dark Grey Concrete

Porfido Nero

Ferro Grafite

Green Marble

Nero Portoro

Jet Sequoia

Acacia

Mountain Oak

American Oak

Tula Oak

Bänkskivor Laminat Lechner - Basic

White

Marble White

Light Grey Concrete

Concrete Effect

Dark Gold Metal

Artstone Brown Black

Dark Marble

Ash Effect

Oak Effect

Bänkskivor Trä

Ek

Valnöt

Bänkskivor Sten

White Storm

Lagoon

Royal Reef

Coral Clay

Marengo

Negro Tebas

Om våra bänkskivor

Laminat är den vanligaste och mest förekommande bänkskivan i våra kök. Ytan är tålig, slitstark och lätt att rengöra, mycket tack vare det tåliga högtryckslaminatet som limmas på en spånskiva av hög kvalité. Du behöver inte impregnera eller olja in den för att bevara ytans utseende och egenskaper. Som standard levereras alla våra bänkskivor med postformad (rundad) framkant. Detta ger en tålig och lättskött framkant. Våra bänkskivor finns i enfärgade, mönstrade och mycket naturtrogna imitationer av trä och sten. Alla dekorer kan tillverkas i 3 olika tjocklekar: 20, 30 och 40 mm. Det finns också möjlighet att välja ett stänkskydd i laminat, antingen matchar man bänkskivans färg och mönster eller så bryter man av med en kontrasterande dekor. Stänkskydd i laminat är en produkt som är på stark frammarsch då det både är smidigt att montera, lätt att torka av och prisvärt. Vi samarbetar med flera leverantörer på bänkskivor däribland Joreds och Lechner 

Bänkskivor i massivträ innebär ett unikt utseende och en yta som känns varm och slät, en känsla som inte kan uppnås av något annat material. Massivträ är ett levande material som ger en naturlig och behaglig utstrålning och en ökad trivsel i rummet.