Byt Köksluckor med Smart Köksrenovering

BYT KÖKSLUCKOR OCH LÅDOR

Nytt kök på befintliga stommar eller smart köksrenovering som vi valt att kalla det handlar i grunden om att byta köksluckor och lådor på dina befintliga stommar. Men idag innefattar denna typ av renovering så mycket mer än bara nya köksluckor. Vi kan i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion så länge du inte skall förändra den befintliga planlösningen.

Tack vare egen tillverkning har vi möjligheten att anpassa nya köksluckor och inredning in i minsta detalj för just dina befintliga stommar. Detta innebär att du har möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar. Oavsett om det handlar om att hålla nere kostnaden och byta köksluckor eller att få ett nytt kök med moderna lösningar monterat på bara någon dag.

Våra hembesök är helt kostnadsfria och du binder dig inte till något.

Möjligheterna med smart köksrenovering

MÅTTANPASSAT TILL ALLA KÖK

Tack vare egen tillverkning har vi möjligheten att erbjuda nya köksluckor och lådor i kombination med smarta lösningar på dina befintliga stommar. Så oavsett om du har ett Ikea kök, Marbodal kök, Ballingslöv kök eller ett platsbyggt kök från 60-talet så gör ett smart val och byt det som syns och lägg till de funktioner du saknar. 

1.

Slipp damm och ta tillvara på utrymmet ovanför väggskåpen genom att låta de nya köksluckorna gå hela vägen upp.

2.

Dölj kryddhyllan genom att sätta en kökslucka framför. Blir enklare att hålla rent och skapar samtidigt ett modernare intryck.

3.

Få bättre ordning under diskhon med ett diskbänksutdrag och smidig källsortering.

4.

Våra lådor har som standard fullutdrag och med mjukdämpning vid stängning.

5.

Slipp krypa på knä och ta vara på utrymmet genom att byta till smidiga grytlådor.

VILL DU VETA MÖJLIGHETERNA MED DITT KÖK?

TRE LÖSNINGAR FÖR BÄTTRE FÖRVARING

Förutom nya köksluckor så kan du i stort sett välja till alla de moderna funktioner som man hittar i dagens nya kök. Här ger vi exempel på tre lösningar som man gärna väljer till i sitt befintliga kök. 

Diskbänksutdrag med källsortering

KÄLLSORTERING

För ordning under diskhon med  ett diskbänksutdrag i stället för lucka och smidig källsortering.

Grytlådor med dämpning

GRYTLÅDOR

Skaffa dig modern förvaring. Byt ut dina skåp med hyllor till lådor med fullutdrag och mjukstängning.

Hörnkarusell

KARUSELL

Har du ett outnyttjat hörnskåp? Ta vara på utrymmet och  gör det mer lättillgängligt med en karusell.

Ikon Hembesök

HEMBESÖK OCH MÄTNING

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Vi har med oss färgprover, modeller på köksluckor, handtag mm. När du är nöjd tar vi måtten på ditt befintliga kök och lägger in en beställning till vår fabrik i Falkenberg.

Ikon Mätning

TILLVERKNING

Vår fabrik i Falkenberg som har tillverkat kök och köksluckor sedan 1980 tar emot beställningen och börjar sedan tillverka dina köksluckor, lådor och övriga detaljer helt utifrån ditt kök, dina mått och dina önskemål.

Ikon Montering

MONTERING

När köket är tillverkat ringer vår montör och bokar en tid för montering. Han kommer då hem till dig och monterar upp ert nya kök. Att montera upp nya köksluckor går i många fall så snabbt som på en dag. Du kan äta frukost i ditt gamla kök och middag i ditt nya!

VILL DU VETA MÖJLIGHETERNA MED DITT KÖK?