Renovera gammalt kök med smart köksrenovering

Våra luckor passar alla kök och stommar.

Nya köksluckor i ditt befintliga kök till gamla stommar

Nytt kök på gamla och befintliga stommar, eller Smart köksrenovering som vi valt att kalla det, handlar i grunden om att byta köksluckor och lådor på dina befintliga stommar. Men idag innefattar denna typ av renovering så mycket mer än bara nya köksluckor. Vi kan erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion, oavsett om du vill renovera hela köket eller endast det som syns och behövs.

Tack vare egen tillverkning har vi möjligheten att anpassa nya köksluckor och inredning in i minsta detalj för just dina befintliga stommar. Detta innebär att du har möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar. Oavsett om det handlar om att hålla nere kostnaden och byta köksluckor eller att få ett nytt kök med moderna lösningar monterat på bara någon dag.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

En smartare väg till nytt kök

Tack vare egen tillverkning har vi möjligheten att erbjuda nya köksluckor och lådor i kombination med smarta lösningar på dina befintliga stommar. Så oavsett om du har ett Ikea kök, Marbodal kök, Ballingslöv kök eller ett platsbyggt kök från 60-talet så gör ett smart val och byt det som syns och lägg till de funktioner du saknar.

Se möjligheterna med ditt befintliga kök!

1. Upphöjda luckor
Ta vara på utrymmet och slipp dammsamlaren.
2. Dold kryddhylla
Få ett modernare och renare intryck genom att dölja kryddhyllan.
3. Ny bänkskiva
Vi levererar alltid underlimmade diskhoar med våra bänkskivor.
4. Diskbänksutdrag
Byt till ett diskbänksutdrag med smidig källsortering.
5. Stänkpanel
Skapa ett unikt utseende i köket med stänkpanel i stället för kakel.
6. Grytlådor
Montera grytlådor med dämpning där du idag har ett vanligt skåp.
Föregående bild
Nästa bild

3 steg till nytt kök

Från det att du beskriver din dröm om ett fräscht funktionellt kök, till stunden du njuter av middagen i ett nytt rum, är vårt jobb att göra vägen dit trygg och enkel. Att börja resan med ett hembesök och att få ha samma personliga kontakt från start till mål är något som vi vet att våra kunder värdesätter högt. Därför bjuder vi alltid på hembesöket.

Hembesöket

Vi sitter ner, diskuterar och tillsammans tar vi fram den bästa kökslösningen utifrån dina önskemål. Vi har med oss prover på köksluckor etc. så att du kan uppleva färger och modeller i rätt miljö. 

Tillverkning

Vår fabrik hittar du i Falkenberg där den legat sedan starten 1980. All tillverkning sker på beställning vilket innebär att dina köksluckor tillverkas specifikt för dig. 

Montering

Montering ingår alltid hos oss. Vår montör hör av sig en tid innan och bokar in en tid för montering. Monteringen tar i många fall inte mer än 1-2 dagar.

Hemma hos Jenny

Jenny driver Nordens största matblogg och var ute efter att fräscha upp sitt kök. Själva planlösningen var hon nöjd med i stort men önskade nytt utseende på sitt kök och en uppdaterad köksö med bättre avställningsyta och smartare förvaring. Jenny ville behålla den lantliga stilen men samtidigt få en modern touch vilket landade i att hon valde grå köksluckor av modell Elegance och en bänkskiva i Valnöt.

 Behöver du inspiration inför middagen kan vi varmt rekommendera att du kollar in Jennys matblogg här.

Vill du veta möjligheterna med ditt kök?

Adress
NordDesign Sverige AB
Holmagårdsvägen 1
31150 Falkenberg

© All rights reserved NordDesign Production 2023