Våra köksluckor

Hos NordDesign Kök hittar du köksluckor och kök i många olika färger, modeller och utföranden. Ta god tid på dig att fundera över vilken stil och känsla som du vill ha i ditt nya kök. Titta noga igenom vårt stora sortiment för att hitta just din favorit.

Visste du att vi har 414 olika färg och modellkombinationer? Ta kontakt med säljaren i just ditt område för att få se och känna på just din favoritlucka i verkligheten.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

Färger

Hos oss hittar du ett stort utbud av färger både vad gäller enfärgade, laserade och trä färgade. Detta i kombination med ett stort utbud av modeller och möjligheten att kombinera nästan helt fritt innebär näst intill oändliga möjligheter. Vill du se exakt vilka färger som passar till vilken modell så klicka in på modellerna nedan annars skrolla igenom färgerna här. 

Modeller

NordDesign Kök har modeller som passar alla smaker, kök och hem. Det finns moderna släta köksluckor, tidlösa och klassiska ramluckor och lantliga modeller med pärlspont. Våra släta modeller Solid, Markant och Facett passar bra för dig som vill ha en modern, avskalad och lättskött köksmiljö.

Våra populära ramluckor Sober, Ram och Intro passar i alla typer av kök och hus. De gör sig lika bra i ett torp från 1800-talet som i ett helt nybyggt hus. Tack vare den enkla och tidlösa designen kommer ett sådant kök stå sig i många, många år utan att kännas omodernt.

Tänkt på att dessa färger och modeller du ser här kan skilja sig något från verkligheten så de skall endast ses som vägledande. Därav rekommenderar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där du får möjligheten att se en faktisk färg/modell i rätt miljö.

Kökslucka - Solid
Solid
Kökslucka - Makant
Markant
Kökslucka - Fas
Fas
Kökslucka - Radie
Radie
Kökslucka - Greppa
Greppa
Kökslucka - Safir
Safir
Kökslucka - Ark
Ark
Kökslucka - Kubik
Kubik
Kökslucka - Kubism
Kubism
Kökslucka - Intro
Intro
Kökslucka - Elegance
Elegance
Kökslucka - Sober
Sober
Kökslucka - Ram
Ram
Kökslucka - Robust
Robust
Kökslucka - Allmoge
Allmoge
Kökslucka - Elips
Elips
Kökslucka - Classic
Classic
Kökslucka - Baron
Baron
Kökslucka - Tradition
Tradition