Köksluckor

Måttbeställda köksluckor för alla kök och smaker. Över 400 kombinationer av köksluckor.

Måttbeställda och måttanpassade köksluckor

Hos NordDesign hittar du måttanpassade köksluckor och kök i många olika färger, modeller och utföranden. Ta god tid på dig att fundera över vilken stil och känsla som du vill ha i ditt nya kök. Titta noga igenom vårt stora sortiment av köksluckor för att hitta just din favorit.

Du kan måttbeställa alla våra köksluckor och få luckorna måttanpassade efter dina stommar. Visste du att vi har 414 olika färg och modellkombinationer? Ta kontakt med säljaren i just ditt område för att få se och känna på just din favoritlucka i verkligheten.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria!

Färger till våra köksluckor

Hos oss hittar du ett stort utbud av färger till våra köksluckor, både vad gäller enfärgade, laserade och träfärgade. Detta i kombination med ett stort utbud av modeller och möjligheten att kombinera nästan helt fritt innebär näst intill oändliga möjligheter att välja köksluckor. Vill du se exakt vilka färger som passar till vilken modell så klicka in på modellerna nedan annars skrolla igenom färgerna här. 

Modeller på våra köksluckor

NordDesign Kök har modeller som passar alla smaker, kök och hem. Det finns moderna släta köksluckor, tidlösa och klassiska ramluckor och lantliga modeller med pärlspont. Våra släta modeller Solid och Markant passar bra för dig som vill ha en modern, avskalad och lättskött köksmiljö.

Våra populära ramluckor Sober, Ram och Intro passar i alla typer av kök och hus. De gör sig lika bra i ett torp från 1800-talet som i ett helt nybyggt hus. Tack vare den enkla och tidlösa designen kommer ett sådant kök stå sig i många, många år utan att kännas omodernt.

Har du ett kök från IKEA? NordDesigns köksluckor måttanpassas till alla IKEA-stommar. Läs mer om våra luckor till IKEA-stommar.

Tänk på att färgerna och modellerna du ser här kan skilja sig något från verkligheten så de skall endast ses som vägledande. Därav rekommenderar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där du får möjligheten att se en faktisk färg/modell i rätt miljö.

Kökslucka - Solid
Solid
Kökslucka - Makant
Markant
Kökslucka - Fas
Fas
Kökslucka - Safir
Safir
Kökslucka - Ark
Ark
Kökslucka - Kubik
Kubik
Kökslucka - Kubism
Kubism
Kökslucka - Intro
Intro minimal
Kökslucka - Elegance
Elegance
Kökslucka - Sober
Sober minimal
Kökslucka - Ram
Ram
Kökslucka - Robust
Robust minimal
Kökslucka - Baron
Baron
Kökslucka - Tradition
Tradition
Flex

Adress
NordDesign Sverige AB
Holmagårdsvägen 1
31150 Falkenberg

© All rights reserved NordDesign Production 2023