VÅRA KÖKSLUCKOR

Hos NordDesign Kök hittar du köksluckor och kök i många olika färger, modeller och utföranden. Ta god tid på dig att fundera över vilken stil och känsla som du vill ha i ditt nya kök. Titta noga igenom vårt stora sortiment för att hitta just din favorit. Visste du att vi har 414 olika färg och modellkombinationer? Du kan också ta kontakt med säljaren i just ditt område för att få se och känna på just din favoritlucka i verkligheten.

Våra hembesök är helt kostnadsfria och du binder dig inte till något.

VÅRA FÄRGER

Våra färger och dekorer är indelade i tre kategorier: enfärgade, laserade och trämönstrade. De senaste åren har ljusa färger varit dominerade på kök, men nu ser vi en stor efterfrågan på gråa och lite mörkare kulörer. Våra enfärgade luckor passar lika bra på en ramlucka, en lucka med pärlspont eller på en helt slät lucka. Laserat i alla dess former, allt från vitlaserat till brun, grå och svartlaserat är något som har ökat inom alla typer av inredning, golv och möbler. Man får känslan av riktigt trä men med en mer modern och arbetad yta.

Vit högblank
White velvet
Äggskal
Offwhite
Creme
Färg - Duvgrön
Duvgrön
Grå
Fjord
Skiffer
Mörkgrå
Black velvet
Vit ask
Vit lärk
Ek antik
Laserad ek
Grå alm
Ek grafit
Björk
Färg - Lönn
Lönn
Ek
Valnöt

VÅRA MODELLER

NordDesign Kök har modeller som passar alla smaker, kök och hem. Det finns moderna släta köksluckor, tidlösa och klassiska ramluckor och lantliga modeller med pärlspont. Våra släta modeller Solid, Markant och Facett passar bra för dig som vill ha en modern, avskalad och lättskött köksmiljö.

Våra populära ramluckor Sober, Ram och Robust passar i alla typer av kök och hus. De gör sig lika bra i ett torp från 1800-talet som i ett helt nybyggt hus. Tack vare den enkla och tidlösa designen kommer ett sådant kök stå sig i många, många år utan att kännas omodernt. För dig som vill ha känslan av ett genuint lantkök så skapar pärlspont och profilerade luckor den känslan, t.ex. våra modeller Baron och Tradition.

Tänk på att handtag, bänkskiva och övrig inredning påverkar det totala intrycket mycket och kan få samma modell att antingen kännas modern, klassisk eller lantlig.

Solid
Markant
Modell - Fas
Fas
Radie
Lucka - Greppa
Greppa
Safir
Ark
Kubik
Kubism
Modell - Intro
Intro
Elegance
Sober
Ram
Robust
Kökslucka - Allmoge
Allmoge
Kökslucka - Elips
Elips
Kökslucka - Classic
Classic
Baron
Tradition

VITRINMODELLER

Kökslucka - Vitrin
Vitrin
Kökslucka - 6-spröjs
6 Spröjs
Kökslucka - 8-spröjs
8 Spröjs
Kökslucka - Panorama
Panorama
Kökslucka - Circle 1
Circle 1
Kökslucka - Circle 3
Circle 3
Kökslucka - Line 1
Line 1
Kökslucka - Line 2
Line 2

PLUSMODELLER

Elegance Plus
Elegance Plus vitrin
Elegance Plus 6-spröjs
Ram Plus
Ram Plus kryss
Ram Plus vitrin/kryss
Sober Plus
Sober Plus vitrin
Sober Plus vitrin duo
Sober Plus spröjs
Sober Plus spröjs
Robust Plus
Robust Plus vitrin
Robust Plus vitrin duo
Robust Plus spröjs
Robust Plus spröjs duo