Ikon Montering

KOMPLETTA KÖK

Vi tillverkar alla slags kök, allt från enkla standardkök till exklusiva måttanpassade drömkök med alla tänkbara funktioner. Det som är speciellt för alla våra kök är att dom måttillverkas på beställning med dina unika mått till just dig och din familj, i den färg och modell som du har valt. På så sätt blir alla våra kök unika.

Förutom skräddarsydda kök så erbjuder vi även måttanpassad inredning till badrum, hall och tvättstuga.

Våra hembesök är helt kostnadsfria och du binder dig inte till något.

I ett vackert hus byggt 1920 har köket förvandlats från ett äldre furukök till en riktig designdröm. Man ville ha en genomgående ljus inredning i hela huset så valet föll på ett vitt kök med öppna, rena ytor. Istället för handtag så används ”Tip-on Blumotion” från BLUM. Det ger ett avskalat och sobert intryck.

Den vackra bänkskivan i Carrera marmor smälter fint ihop med det vita köket och det vitmålade trägolvet. Det här köket är inte bara snyggt utan här finns också praktiska funktioner som dubbla diskmaskiner och ugn med ångfunktion.

Kyl och frys ramas in av öppna hyllor som har måttanpassats för att ta var på allt utrymme.

I en lägenhet mitt i stan hittar man det här moderna och trendiga köket. Man valde integrerade vitvaror och fronter utan handtag för att få ett kök med stor möbelkänsla.

Köket löper längs med ena kortsidan i det stora rummet som både innehåller vardagsrum, matplats och kök. Det smälter in fint i rummet och den varma grå färgen passar bra till golvet i ask.

Stänkskydd och bänkskiva i 12 mm kompaktlaminat bidrar också till den moderna och minimalistiska stilen och den underlimmade svarta diskhon från Blanco är både praktisk och snygg.

Ikon Hembesök

HEMBESÖK OCH MÄTNING

Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Vi har med oss färgprover, modeller på köksluckor, handtag mm. När du är nöjd tar vi måtten på ditt befintliga kök och lägger in en beställning till vår fabrik i Falkenberg.

Ikon Mätning

TILLVERKNING

Vår fabrik i Falkenberg som har tillverkat kök och köksluckor sedan 1980 tar emot beställningen och börjar sedan tillverka dina köksluckor, lådor och övriga detaljer helt utifrån ditt kök, dina mått och dina önskemål.

Ikon Montering

MONTERING

När köket är tillverkat ringer vår montör och bokar en tid för montering. Han kommer då hem till dig och monterar upp ert nya kök. Att montera upp nya köksluckor går i många fall så snabbt som på en dag. Du kan äta frukost i ditt gamla kök och middag i ditt nya!

VILL DU VETA MÖJLIGHETERNA MED DITT KÖK?