Kantlistade luckor - Norddesign Kök

KOMPLETTA KÖK

Vi tillverkar alla slags kök, allt från enkla standardkök till exklusiva måttanpassade drömkök med alla tänkbara funktioner. Det som är speciellt för alla våra kök är att dom måttillverkas på beställning med dina unika mått till just dig och din familj, i den färg och modell som du har valt. På så sätt blir alla våra kök unika.

Förutom skräddarsydda kök så erbjuder vi även måttanpassad inredning till badrum, hall och tvättstuga.

Våra hembesök är kostnadsfria och du binder dig ej till något.

ETT SMAKPROV

Nedan är ett smakprov på några av de kök vi tillverkat åt kunder. Vill du veta mer kring möjligheterna för dig. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

KLASSISKT HUS MÖTER MODERN MINIMALISM

I ett vackert hus byggt 1920 har köket förvandlats från ett äldre furukök till en riktig designdröm. Man ville ha en genomgående ljus inredning i hela huset så valet föll på ett vitt kök med öppna, rena ytor. Istället för handtag så används ”Tip-on Blumotion” från BLUM. Det ger ett avskalat och sobert intryck.

Den vackra bänkskivan i Carrera marmor smälter fint ihop med det vita köket och det vitmålade trägolvet. Det här köket är inte bara snyggt utan här finns också praktiska funktioner som dubbla diskmaskiner och ugn med ångfunktion.

Kyl och frys ramas in av öppna hyllor som har måttanpassats för att ta var på allt utrymme.

Modell: Solid / Färg: Äggskal

LÄGENHETEN MED ETT SOBERT KÖK I GRÅTT

I en lägenhet mitt i stan hittar man det här moderna och trendiga köket. Man valde integrerade vitvaror och fronter utan handtag för att få ett kök med stor möbelkänsla.

Köket löper längs med ena kortsidan i det stora rummet som både innehåller vardagsrum, matplats och kök. Det smälter in fint i rummet och den varma grå färgen passar bra till golvet i ask.

Stänkskydd och bänkskiva i 12 mm kompaktlaminat bidrar också till den moderna och minimalistiska stilen och den underlimmade svarta diskhon från Blanco är både praktisk och snygg.

Modell: Solid / Färg: Mörkgrå

STILRENT, LÄTTSKÖTT & SMAKFULLT HEMMA HOS BARNFAMILJEN

När det gamla sommarhuset nära Skrea Strand i Falkenberg skulle renoveras så blev det en charmig mix mellan gammal och nytt.  

De befintliga furugolven slipades och vitoljades och en del av de gamla köksstommarna kunde behållas. Köket kompletterades med nya skåp samt nya luckor och lådor.Eftersom kunden ville ha en öppen känsla i köket så togs väggskåpen bort och istället byggdes ett  jalusiskåp för förvaring av vardagsporslinet. 

Det måttanpassade skåpet över sidebyside kylskåpet och kokbokshyllan bredvid är både snygga och praktiska detaljer som tar vara på utrymmen som annars skulle bli outnyttjade. 

En vit bänkskiva i kompositsten valdes för att bryta av mot den mörkgrå köksinredningen. De svarta skinnhandtagen knyter an till den svarta färgen på vitvarorna och till den underlimmade diskhon från Blanco.

Allt som allt ett mycket charmigt kök med fiskbensmönstrad Carrera mosaik som pricken över i:t.

Modell: Solid / Färg: Mörkgrå

UPPLEV FÄRG & MODELL I RÄTT MILJÖ