Kompletta kök utifrån dina önskemål

Vi tillverkar alla slags kompletta kök – allt från enkla standardkök till exklusiva måttanpassade drömkök med alla slags tänkbara funktioner. Det som är speciellt hos oss är att all tillverkning sker på beställning till dig och din familj, i just den färg och modell som ni har valt. På så sätt blir alla våra kök unika.

Utöver skräddarsydda kök har vi även möjligheterna att erbjuda andra lösningar för ditt hem. Så som måttanpassade garderober och inredning till badrummet eller tvättstugan. Vi har tillverkat allt från ”dressingrooms” till skänkar. Därmed kan vi hjälpa dig om du har någon specifik förvaring i åtanke.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria!

Köksluckor - Modell: Elegance, Färg: Fjord

Skapa ditt drömkök

Hos oss har du möjligheten att skapa just ditt drömkök. Våra erfarna säljare tar tillsammans med dig fram en lösning och ett förslag som passar dina behov och ditt boende.

Vi samarbetar med etablerade och erfarna underleverantörer i branschen som är lika noga med kvalité som oss. Det borgar för ett resultat som inte bara kommer vara snyggt utan även tåligt, praktiskt och hållbart under många år framöver.

Svensktillverkade kvalitétskök

All vår tillverkning sker i vår fabrik i Falkenberg på västkusten. Vi har inga kök på lager utan allt tillverkas utifrån era mått, önskemål och förutsättningar. Det kallar vi flexibilitet!

Skivan som vi tillverkar våra stommar av är miljömärkt och vi återvinner allt spillmaterial i fabriken. Tack vare en effektiv och automatiserad produktion så kan vi hålla nere våra leveranstider. Det gör att våra erfarna montörer kan montera ert kök endast 6-8 veckor efter beställning – trots att allt är måttbeställt för just dig!

Måttanpassad tillverkning

Så nära platsbyggt du kan komma.

Gården på landet

Hemma hos kund

Det charmiga huset

Hemma hos kund

Låt dig inspireras

Möjligheterna är i stort sett oändliga. Behöver du lite inspiration inför din renovering så hittar du det här.

Se vårt sortiment

Oavsett vilken stil du har så kan vi med största sannolikhet hjälpa dig. Vi har ett stort sortiment.

Adress
NordDesign Sverige AB
Holmagårdsvägen 1
31150 Falkenberg

© All rights reserved NordDesign Production 2023