Luckor till IKEA-kök

Köksluckor till IKEA-stommar

Går du i tankarna att riva ut ditt fullt fungerande IKEA-kök av äldre modell för att du ledsnat på design och utseende? Är du i själva verket ganska nöjd med planlösningen men känner att form och funktion hade kunnat förbättrats? Kanske vill du få en modernare touch på ditt kök. Skapa en röd tråd i heminredningen och få köket att spegla den känslan som övriga rum i hemmet har.

Du behöver inte renovera köket från grunden och köpa ett helt komplett nytt kök. Många anar inte vilken stor förändring det gör om man bara byter ut sina IKEA köksluckor och finslipar lite på detaljerna. Känslan blir ett helt nytt kök samtidigt som du besparar både plånbok och miljö.

Våra hembesök är alltid helt kostnadsfria

Byta köksluckor IKEA

IKEAs kök är populära och slitstarka vilket är viktigt då köksskåp och lådor får utstå mycket under en livstid, barn som klättrar, rycker och kladdar. Det som är mest utsatt i ett kök, och oftast slits mest, är köksluckorna.

Ett kök har en lång livslängd men skavda köksluckor kan få vilket kök som helst att se äldre ut än vad det i själva verket är. Lyckligtvis är det inte så komplicerat att byta ut luckor till IKEA kök.

Norddesign tillverkar måttanpassade köksluckor som passar oavsett vilka IKEA-stommar du har, Faktum eller Metod. Många tänker inte på att det går smidigt att sätta in nya köksluckor till IKEA stommar utan ser bara att en stor köksrenovering krävs. Att endast byta ut köksluckorna ger en stor förändring och hela köket ger ett helt nytt intryck.

Luckor till IKEA Faktum

År 2013 slutade IKEA att sälja kök av modellen Faktum. Köksstommarna ersattes med kökssystemet Metod. Även om ditt kök består av IKEAs gamla köksluckor Faktum så kan vi hjälpa dig med måttanpassade luckor skräddarsydda att passa just ditt kök.

Skulle du vilja byta ut till exempel ett köksskåp med vanliga hyllor till en mer modern lådvariant med plats för kastruller och grytor? Inga problem. Vi levererar måttbeställda köksluckor efter dina önskemål och ger förslag och hittar lösningar så att det blir som du har tänkt dig.

Luckor till IKEA Metod

Om ditt kök tillhör IKEAs nuvarande kökssystem Metod så anpassar vi måtten på dina nya köksluckor efter det. Vi har ett enormt stort utbud av färger och modeller. Komplettera med en ny bänkskiva samt handtag och ditt kök blir som nytt.

Att agera miljömedvetet blir allt viktigare för människor idag, därför sitter det långt inne att kasta ut ett fullt fungerande kök och ersätta med ett nytt. Vår lösning med måttbeställda luckor till IKEA metod är ett alternativ som är bra för både miljö och plånbok och som ger ett resultat likvärdigt ett nytt kök.

Vill du veta möjligheterna med ditt IKEA-kök?